U heeft een heftruck nodig, maar wilt niet een permanente investering doen?

Er zijn steeds meer bedrijven die een heftruck huren. Of leasen. Bijvoorbeeld omdat men voor korte duur een extra heftruck nodig heeft of omdat men op dat moment niet over voldoende financiële middelen beschikt om een heftruck aan te schaffen.  Hieronder staan uw mogelijkheid in het kort uitgelegd. Wilt u liever met ons in gesprek gaan over de mogelijkheden dan zijn wij u graag van dienst!

Heftruck verhuur

Soms komt het voor dat u tijdelijk extra hef-kracht nodig hebt. Bijvoorbeeld tijdens oogst tijden of wanneer u een groot project heeft aangenomen. Dan is een heftruck huren voor u de beste optie.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden:

 

  • Heftruck huren, korte termijn          Heftruck huren

 

  • Heftruck huren langere termijn        Heftruck huren

 

 

 

heftruck huren

             Lease als maatwerk

Steeds meer bedrijven gaan de benodigde bedrijfsmiddelen leasen.
Een passend leasecontract kan in een groot aantal gevallen veel economischer zijn dan de gedachte om machines in eigendom te willen hebben.  De visie van Heftrucks Steenwijk  is erop gericht om onze klanten een bij u passend lease-contract te bieden.

Voor ons  is dat een zaak van vertrouwen. Een passend leasecontract moet ook een zekere mate van flexibiliteit bevatten om er zeker van te zijn dat het truckpark zo optimaal mogelijk aansluit bij uw bedrijf.Veel van onze  klanten werken reeds met het lease concept. Wij bieden u 2 verschillende lease-contracten aan, waarbinnen ook nog aanpassingen gedaan kunnen worden:

 

      

Jan Middelbrink   info@heftrucks-steenwijk.nl of 06-12127924.