Service storingen, onderhoud en APK-keuringen.

Als dealer van heftrucks hechten veel belang aan een goede nazorg van de door u gekochte machines. Deze bedrijfsfilosofie heeft ons de afgelopen jaren geen windeieren gelegd. Service is één van de belangrijkste pijlers van Heftrucks Steenwijk. Door middel van het jaarlijks keuren van uw machine voorkomen we zo veel mogelijk tussentijdse storingen. Zo blijven uw machines goed onderhouden en ondervindt u weinig onverwachtse oponthoud in uw productieproces.

 

Als één van de belangrijkste leveranciers van interne transportmiddelen in Noord-Nederland mag Heftrucks Steenwijk inmiddels een flink aantal bedrijven tot de klantenkring rekenen. Ons gehele team van 19 enthousiaste personen zet zich graag in om u tot dienst te zijn. 

Service Heftrucks Steenwijk
  • Correctief onderhoud;
  • Preventief onderhoud;
  • All-in onderhoud excl. materialen;
  • Full-service onderhoud incl. materialen;
  • Veiligheidskeuringen.

Onze servicemonteurs zijn het visitekaartje van ons bedrijf.

 

Wij hebben zeven monteurs in de buitendienst en vijf monteurs in de binnendienst en beschikken over acht goed uitgeruste servicewagens, waardoor we te allen tijde snel ter plaatse kunnen zijn als u een storing heeft. Daarnaast bieden wij een 24-uurs service, dus ook 's nachts komen wij uw storingen oplossen.
Circa. 80% van de onderdelen is direct vanuit de servicewagen of vanuit Franeker leverbaar.

 

VCA gecertificeerd

De preventieve en eventuele correctieve werkzaamheden, maar ook de veiligheidskeuringen worden bij u ter plaatse uitgevoerd door uitstekend geschoolde servicemonteurs/keurmeesters welke VCA gecertificeerd zijn

Onderhoudsabonnement

Natuurlijk kunnen wij ook het normale onderhoud aan uw materieel verrichten, zoals reguliere onderhoudsbeurten en de verplichte periodieke keuringen. Wij werken met een zogeheten abonnementssysteem voor onderhoud, waardoor u altijd verzekerd bent van tijdige keuringen en onderhoud van uw interne transportmiddelen. De service verrichten op locatie is vaak het voordeligst voor u als klant waarbij wij als extra service gratis een vervangende machine ter beschikking stellen bij grote calamiteiten.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons onderhoudsabonnement?

service Heftrucks Steenwijk

Klik op de afbeelding om ons een mailtje te sturen voor meer informatie

 

 

 

 

 

Servicemonteur aanvragen? Onderdelen bestellen? 

Tel. 0521-522390 of via info@steenwijk-heftrucks.nl kunt u alle meldingen, (aan)vragen doorgeven.

Als het mogelijk is, helpen onze medewerkers u direct. Wanneer zij uw vraag niet kunnen beantwoorden, zorgen zij ervoor dat alles zo snel mogelijk in behandeling wordt genomen.

U kunt ook online uw onderdelen bestellen bij ons moederbedrijf in Franeker.