Onze merken

Een heftruck kopen is niet een impuls-aankoop. U heeft wellicht al een tijdje nagedacht over de aanschaf van een heftruck voordat u op onze site terecht kwam. Elk bedrijf heeft zo zijn eigen sterke punten en aardigheden en daardoor ook zijn eigen wensen. Wij denken graag met u mee voor een oplossing op het gebied van heftrucks. 

 

Heftrucks Steenwijk is officieel dealer van een aantal kwaliteitsmerken.  Zoals Hyundai heftrucks, Manitou en Genie verreikers. Deze betrouwbare  merken hebben ieder hun eigen sterke typen en modellen. Elk natuurlijk voor specifieke werkzaamheden. De prijs/kwaliteitsverhouding is hierbij erg belangrijk. De machines kunnen geheel naar wens – en voor zover mogelijk – aangepast worden aan uw bedrijfssituatie.

 

 

 

Alle merken

Heftrucks Steenwijk biedt naast de nieuwe merken ook mooie jong gebruikte machines. Onze grote voorraad, van ruim 300 machines, betreft een collectie van nagenoeg alle merken heftrucks en overige machines. Zoek rustig even tussen ons sterk wisselende actuele aanbod. Kunt u niet vinden wat u zoekt? Neemt u gerust contact met ons op. Wij zoeken graag met u mee. 

 

 

Heftrucks Steenwijk is uw leverancier  in nieuwe merken voor:

merken