Manitou

Manitou is een wereldwijde organisatie die al sinds jaren gespecialiseerd is in het fabriceren verreikers, heftrucks en hoogwerkers. Als officiële dealer van Manitou leveren we deze producten graag omdat Manitou net als wij staan voor kwaliteit en service.  Wij luisteren graag naar uw wensen.

 

 

 

Wij leveren u onderstaande machines uit het assortiment van Manitou:


-Verreikers
-Roterende verreikers
-Ruwterrein heftrucks

Ruwterreintrucks

De heftrucks met verticale mast zijn het ideale product voor buiten toepassingen. Stabiliteit en wendbaarheid zijn hierbij van essentieel belang. De heftrucks zijn leverbaar in elektrisch of thermische uitvoering. Deze machines zijn speciaal ontworpen om op alle soorten terreinen te kunnen werken.

Starre verreikers

Starre verreikers zijn ideaal voor alle toepassingen met betrekking tot hanteren, laden of plaatsen. Manitou biedt u een uitgebreid assortiment met een capaciteit van 2 tot 21 ton en hefhoogtes van 4 tot 18 m. Daarnaast zijn er talloze accessoires beschikbaar zodat de machine geheel naar uw wens kan worden aangepast.

Manitou verreiker
Manitou verreiker

Roterende verreikers

De roterende MRT verreikers zijn in staat om lasten of personen te heffen naar hoogtes tussen 14 en 30 meter met een laadvermogen tot maximaal 5 ton. Het zeer brede aanbod aan beschikbare accessoires en de rotatie van 360° maken van deze machine de meest veelzijdige, zowel voor het realiseren van kunstwerken als voor al uw constructie- of industrieel onderhoudswerk. Bent u van plan een (roterende) verreiker van Manitou te kopen, leasen of huren, neem dan contact op met één van onze gespecialiseerde medewerkers en laat u adviseren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Manitou verreiker
Manitou verreiker