Heftruckcertificaat haal je bij Heftrucks Steenwijk.

Wij verzorgen een gedegen en veilige cursus. In een halve dag bent u verzekerd van ruim voldoende kennis en kundigheid om een heftruck veilig te kunnen besturen. De heftruck trainingen worden verzorgd op ons bedrijfsterrein, maar kunnen desgewenst ook op locatie worden gegeven. De heftruckcursus, welke 5 jaar geldig is, kan binnen een dagdeel afgerond worden en bestaat uit een theoretisch en praktisch gedeelte. Na volgen van de cursus ontvangt u van ons uw heftruckcertificaat.Onze cursus wordt gegeven door een bevoegd heftruckinstructeur.

Wij verzorgen ook cursussen voor veilig besturen van een  reachtruck, verreiker of hoogwerker. 

 

heftruckcertificaat

HeftruckcertificaatIs een certificaat verplicht?

Het is voor alle hef- of magazijntruckchauffeurs wettelijk verplicht om een rij-instructie te volgen. Alleen meldt de wet niet precies hoe deze instructie eruit moet zien. Als er een ongeluk gebeurt, moet het bedrijf de Arbeidsinspectie kunnen overtuigen dat er een goede instructie is geweest. Een heftruckcertificaat of rijbewijs is dus niet verplicht, maar voldoende instructie wel. De werkgever is uiteindelijk verantwoordelijk voor ‘voldoende’ opleidingsniveau van de chauffeurs. Wel toont een heftruckcertificaat heel duidelijk dat er een opleiding is geweest.    

 

 


Je naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (indien relevant)

Adres (verplicht)

Plaatsnaam (verplicht)

Je e-mail (verplicht)

Aantal personen: (verplicht)

Welke cursus wil je volgen? (verplicht)
(evt. opmerkingen kun je hier ook kwijt) :


Heeft u meerdere werknemers die een heftruck besturen?

Wanneer u meer dan 5 personen in één keer aanmeldt voor onze heftruckcursus, dan krijgt u een korting van 15 % over het volledige bedrag. Neemt u  contact  met ons op via het contactformulier dan zorgen wij dat u een offerte en een aanmeldformulier toegestuurd krijgt.

 

 

Heftruckcertificaat

 

Jan Middelbrink   info@heftrucks-steenwijk.nl of 06-12127924.